Pratite nas

Poznati

Šerif Konjević iznenadio odlukom: Zaradio milione i svu imovinu prepisao ovoj ženi

Published

on

Kurir televizija

Šerif Konjević više descenija je na estradnoj sceni. Jedan je od najpopularnijih folk pjevača s prostora bivše Jugoslavije te i dandanas radi punom parom. Zaradio je mnogo, većina kaže milione, a sve što ima prepisao je supruzi Kaniti.

Njih dvoje sa sinom žive u Sarajevu. Imaju jednu od najljepših kuća na Ilidži.

Kanita je Šerifova druga supruga, ali se ona ne pojavljuje u javnosti. Oni koji je poznaju kažu da je ljepotica. Pjevač je jednom prilikom na televiziji javno iskazao svoju ljubav prema životnoj suputnici, a onda je i otkrio da sve što ima pripada njoj.

– Ja svoju ženu volim najviše na svijetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – rekao je Šerif i dodao:

– Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu… Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo – rekao je Konjević.

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending