Pratite nas

Poznati

Nina Badrić ne skriva tugu zbog gubitka oca

Published

on

Nina Badrić ne skriva tugu zbog gubitka oca

Pjevačica Nina Badrić prije 10 godina ostala je bez oca.

Njen otac Simo preminuo je 23. avgusta 2014. godine od posljedica srčanog udara, a godišnjicu njegove smrti obilježila je na društvenim mrežama.

– Deset godina me čuvaš s nekog puno boljeg mjesta. Volim te tata”, napisala je Nina uz crno-bijelu fotografiju oca koju je objavila u pričama na Instagramu.

Kad je prvi put progovorila o gubitku oca u jednom televizijskom intervjuu, Nina je izjavila sljedeće:

– Čvrsto vjerujem da je moj tata na boljem mjestu i da od sada u životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih vjerovala da je ovo jedini život, bila bih zasta neispunjena i nesrećna osoba. Tješi me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umrijeti. Smrt je sastavni dio života, jedino što je sigurno. Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak.

Roditelj je roditelj. Jednostavno svako ko je prošao zna o čemu pričam. Samo se dogodi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati. Moj tata želi da sam srećna i nasmijana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo ko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti”.

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

Inače, u bekstejdžu je Bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića, ali i zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending