Pratite nas

Poznati

Melina Galić poslije razvoda od Harisa ljubi biznismena

Published

on

Melina Galić poslije razvoda od Harisa ljubi biznismena

Melina Galić, koja se nedavno razvela od Harisa Džinovića, navodno već više od osam mjeseci uživa u romansi sa dvije godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije pravi razlog. Tačku na taj brak stavila je zbog muškarac kog je upoznala protekle godine. I s njim tada uplovila u romansu – istakao je izvor.

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. On je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se ojseća kao zaljubljena tinejdžerka – kaže ovaj izvor.

S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njiemu bude neisprljana, dodaje ovaj izvor, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu.

– Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom. Često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – dodao je isti izvor. Izvori tvrde da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending