Pratite nas

Poznati

IVANA JORDAN KAO PAMELA ANDERSON: Pjevačica čuvarka plaže u Portugalu

Published

on

IVANA JORDAN KAO PAMELA ANDERSON: Pjevačica čuvarka plaže u Portugalu

Ivana Jordan nedavno je objavila svoju novu pjesmu “More” koja je za kratko vrijeme osvojila srce publike. A nakon što je svoju novu numeru predstavila publici, održala koncert u Nišu, pjevačica je otputovala na odmor.

Pjevačica ljetuje u Portugalu, tačnije u mjestu Kaškaišu, u ekskluzivnom rizortu. Tu je za nedjelju dana odmaranja potrebno izdvojiti nekoliko hiljada eura.

Kako se može vidjeti na fotografijama, Ivana izgleda nikad bolje. Duga plava kosa, bujni dekolte, i linija na kojoj bi joj pozavidjele mnogo mlađe kolegice.

U crvenom bikiniju koji je istakao sve njene atribute i dugom plavom kosom, pjevačica nas je podsjetila na najveću seks bombu svih vremena. Pamelu Anderson, u čuvenoj seriji “Čuvari plaže”.

Sve to ostavlja bez daha, a Jordanova je riješila da baš uživa na plaži, pa je ispijala i sok od ananasa.

Ivana je otišla na luksuznu destinaciju, kako bi napunila baterije, pošto je od jeseni očekuje puno poslovnih aktivnosti, koncerata i novi album.

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending