Pratite nas

Poznati

Sandra Afrika prozvala ‘kralja bakšiša’: Njegova supruga joj žestoko odgovorila

Published

on

Nemanja Nikolić/Kurir, Petar Aleksić/Kurir

Sandra Afrika prozvala ‘kralja bakšiša’: Njegova supruga joj žestoko odgovorila

Folk pjevačica Sandra Afrika u jednoj emisiji žestoko je prozvala svog kolegu Radišu Trajkovića Đanija. Nazvala ga je materijalistom, a sada se, poslije njenih riječi, oglasila pjevačeva supruga Slađa Trajković.

Podsjetimo, Sandra se prisjetila dogodovština s američke turneje, na kojoj je svojevremeno bila s Đanijem. Ispričala je u emisiji ‘Pretres’ da je bio neugodan, da ju je gledao kao rivala te da je materijalist koji je poslije svega 20 minuta njenog nastupa, iako je dogovor bio da svako pjeva po sat vremena, odlučio uskočiti čim je vidio da joj svi daju bakšiš, budući da se, prema njenim riječima, uplašio da ne nestane novca za njega.

Slađa je bila neugodno iznenađena izjavom suprugove kolegice.

– Ja znam tu cijelu priču, svako priča svojim jezikom. S Đanijem sam 28 godina, ne znam je li neko nekad rekao za Đanija da je materijalist, to mi je van svake pameti. Malo je ružno, nema veze, ipak su oni kolege. Ako je neko kavalir, onda je to Đani, nikada nije bio materijalist.

– Neka, neka ona pljuje po Đaniju. Đani za nju uvijek kaže da je ona divan čovjek i divan pjevač. Mi o njoj mislimo sve najljepše, pa i sad – rekla je Slađa.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending