Pratite nas

Poznati

Ovako izgleda kćerka Emira Kusturice, vezu s princem prekinula je zbog ogromnog skandala

Published

on

Story

Ovako izgleda kćerka Emira Kusturice, vezu s princem prekinula je zbog ogromnog skandala

Emir Kusturica, proslavljeni redatelj i njegova supruga, producentica Maja ponosni su roditelji dvoje djece, sina Stribora i kćerke Dunje.

Dragana Udovičić/Kurir

Dragana Udovičić/Kurir

Dunja je diplomirala dramaturgiju, godinu dana studirala je povijest umjetnosti na Sorboni u Parizu. A danas je direktorica Kustendorf filmskog i muzičkog festivala.

Kusturicina kćerka u središte javnosti dospjela je i zbog veze s princem Aleksandrom III. Karađorđevićem. A iako je tadašnjeg partnera pratila na gotovo svim događajima, nimalo joj nije godilo pojavljivanje u medijima.

Aleksandar Jovanović/Kurir

Aleksandar Jovanović/Kurir

– Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli eksponirati se kada su takve stvari u pitanju i da s njima izlazim javnož – rekla je tada Dunja Kusturica.

Međutim, njihova ljubav bila je kratkog daha, a do prekida je došlo nakon velikog skandala. U javnosti su se tada pojavile eksplicitne fotografije na kojima se Aleksandar III. i njegov brat Petar III., kako su mediji pisali, ‘bahate’, dodiruju ženama grudi, poziraju s oružjem i simuliraju s*ks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Rael Teed (@rael_teed)

Dunju su zbog veze s princem uspoređivali i s princezom od Walesa, Kate Middleton.

– Dunja je jako obrazovana djevojka i siguran sam da će u budućnosti napraviti nešto veliko. Samo je pitanje vremena kada će iskoristi svoju intuiciju i dar te pronaći ogledalo u kojem će reflektirati svoje zamisli – govorio je Emir o svojoj mezimici.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending