Pratite nas

Zanimljivosti

Ima 65 godina: Pogledajte kako danas izgleda “Pipi Duga Čarapa”

Published

on

Inger Nilsson proslavila se u ulozi Pipi Duge Čarape koja joj je obilježila glumačku karijeru

Brojne generacije

Filmovi i serija “Pipi Duga Čarapa” obilježili su odrastanja brojnih generacija. I danas s nostalgijom se rado prisjete djevojčice lica s pjegicama i narančaste kose u pletenicama, a koja se nije odvajala od svog majmunčića i konja s kojima je proživjela brojne avanture.

Pjegavu Pipi tih je davnih 60-ih utjelovila švedska glumica i pjevačica Inger Nilsson.

Inger danas ima 65 godina, a svijet glume odavno je napustila. Bavi se administrativnim poslom, radi kao tajnica u Stockholmu, a nakon uloge koja joj je donijela svjetsku slavu prihvatila je tek nekoliko manjih uloga.

Među posljednjima koje je snimila bila je ona u njemačkoj seriji “Der Kommissar und das Meer” 2007. godine, a pojavila se u filmovima “Gripsholm”, “Black Circle” i “The Here After”.

Iako su od snimanja “Pipi Duge Čarape” prošle 53 godine, Ingrid i dalje ima svoj prepoznatljiv osmijeh. Ali i pjegicama posuto lice koje starije generacije jako dobro pamte i lako ih prepoznaju.

Osim nje u pričama o nestašnoj djevojčici glumio je i Pär Sundberg i to Pipina susjeda Tommyja. I njega je ta uloga lansirala među zvijezde, a dobio ju je posve slučajno.

Uloga za mene

– Plesao sam balet, volio sam biti na pozornici, pohađao baletnu školu i moja mama je pjevala operu. Tada su došli agenti pogledati moju grupu jer su tražili dječaka koji će glumiti Tommyja u filmu. Oonda je moja mama rekla da je to upravo za mene i da bih mogao dobiti ulogu – rekao je Pär prije u jednom intervjuu za IN Magazin.

Tom je prilikom otkrio i da su tada kao filmska ekipa proputovali cijelu Evropu te da su posjetili i Hrvatsku za koju ga vežu posebna sjećanja.

– Kada smo snimali film “Pipi na južnim morima”, to je bilo predivno iskustvo. Tada smo bili i u Dubrovniku. Predivni ljudi i predivna klima, snimali smo scene za film. U pauzama za ručak jeli smo “ševapčići”, ali i kako se kaže “pljeskalica”. I sad svaki put kada jedem ta jela sjetim se tih divnih uspomena – otkrio je Pär koji se povukao iz svijeta kinematografije.

Pipina susjeda

U ulozi Pipine susjede Annike gledali smo Mariju Persson koja nije nastavila glumačku karijeru. Danas ima 63 godine i također živi u Stockholmu.

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending