Pratite nas

Poznati

Neda Ukraden proslavila 74. rođendan fotkom u kupaćem

Published

on

Neda Ukraden proslavila 74. rođendan fotkom u kupaćem

Neda Ukraden danas slavi svoj 74. rođendan. A tim povodom pokazala je kako je izgledalo rođendanske slavlje pa se pohvalila fotkom u kupaćem kostimu.

– Koliko mi je godina? Taman! Bez filtera i efekata. Da živim i uživam u životu, svojoj divnoj obitelji, muzici, najboljoj publici koju čovjek može poželjeti. To isto želim i vama! Hvala svima na divnim željama i pozdravima! Ljubi vas vaša Neda – napisala je pjevačica, a fanovi su joj u komentarima zaželjeli sretan rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Podsjetimo, pjevačica se već ranije ovog ljeta pohvalila fotkom u kupaćem kostimu, kada ju je na odmoru u Boki kotorskoj fotografirala njezina unuka. Tada je također istaknula kako ne koristi filtere, a poznato je kako je zagovornica prirodnog izgleda.

– Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji prakticiram godinama, svakih šest mjeseci. Čini mi se da mi on odgovara i da se rezultat vidi. Bog mi je dao ovakvu građu i ovakvo lice. Kad se samo sjetim koliko sam plakala zbog toga kad sam bila mlađa, a sad sam presretna – izjavila je jednom prilikom.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending