Pratite nas

Poznati

Koncert na Krku pretvorio se u ‘pakao’: Neuništivi Halid Bešlić nastupio po najvećoj vrućini

Published

on

Marin Ćuk Vurnek/Premier Media Group

Legendarni pjevač Halid Bešlić priredio je dugoočekivani, nezaboravan koncert u klubu Diamond na Krku, ostavivši publiku oduševljenom i željnom još.

Usprkos velikim i dosad nezabilježenim vrućinama, niko nije mario za vrijeme. Svi su pohrlili na koncert muzičkog idola. A kad su krenuli najveći Halidovi hitovi, atmosfera je bila doista usijana. Publika je bila mokra do kože, ne mareći za visoke temperature, već samo za ritam i emocije koje je Halid donosio.

Sarajevska megazvijezda u Diamondu je, kažu, napravila ‘pakao’.

Marin Ćuk Vurnek/Premier Media Group

Marin Ćuk Vurnek/Premier Media Group

Halid je dva puta mijenjao garderobu tokom nastupa. No to ga nije spriječilo da svaki put ponovno osvoji publiku svojom energijom i karizmom. Prepoznatljivim glasom i emotivnim izvođenjem, Halid je od prvog trenutka stvorio intimnu i energičnu atmosferu u prepunom klubu.

Njegov repertoar, sastavljen od najvećih hitova poput ‘Prvi poljubac’, ‘Taman je’, ‘Miljacka’, ‘Romanija’ i ‘Ja bez tebe ne mogu da živim'… do jutra je odzvanjao iz hiljade glasnih grla.

Spektakl je dodatno uljepšan vatrometom i dimnim efektima koji su pratili izvođenje njegovih najvećih hitova, stvarajući nezaboravan vizualni doživljaj.

Klub Diamond na Krku, poznat po gostovanju velikih muzičkih imena, još jednom je opravdao svoju reputaciju, pruživši savršenu scenu za Halidovu magiju. Ovaj koncert će se dugo pamtiti, kao jedan od onih događaja koji vraćaju vjeru u moć muzike da spoji ljude i izazove najdublje emocije.

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending