Pratite nas

Poznati

Ova bh. pjevačica je 23. žena šeika: REDOVNO ISPUNJAVAM BRAČNE OBAVEZE

Published

on

Ova bh. pjevačica je 23. žena šeika: REDOVNO ISPUNJAVAM BRAČNE OBAVEZE

Bh. pjevačica Alma Tucaković,skrenula je pažnju na sebe pjesmom “Bezobrazno”, a onda je 2014. godine izjavila da se udaje za šeika i da se seli u Dubai.

Alma je jednom prilikom za medije otkrila da se odrekla estrade kao i da ne želi više da pjeva, ali i da redovno ispunjava svoje bračne obaveze.

– Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pjevam jer sam se uvjerila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovdje mi je prelijepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze – rekla je Alma.

Ova pjevačica je ispričala i da je svom suprugu 23. žena i da ima potpunu slobodu.

– Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gdje je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u šta ubjeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem živjeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovdje ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno – rekla je Alma.

Alma je aktivna na društvenim mrežama, i dijeli trenutke njene svakodnevice, te se može vidjeti da često putuje na egzotične destinacije.

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending