Pratite nas

Poznati

Tanja Savić zapjevala za Novaka Đokovića i Nikolu Jokića

Published

on

Tanja Savić zapjevala za Novaka Đokovića i Nikolu Jokića

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu i finalistkinja prve sezone „Zvezde Granda“, Tanja Savić je zapjevala za srbijanske dobitnike olimpijskih medalja, na proslavi u Beogradu, nakon njihovog povratka iz Pariza.

Poslije svečanog dočeka u Predsjedništvu Srbije i boravka na balkonu Skupštine Grada Beograda pred desetinama hiljada okupljenih građana, srpski olimpijci su nastavili slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Za ovu priliku, Savićeva je odabrala dugu, crnu haljinu i oduševila svojim vokalnim sposobnostima srbijanske olimpijske šampione. Oni su se iz francuske prijestolnice vratili sa 5 odličja – tri zlata, jednim srebrom i jednom bronzom.

Nikola Jokić i Tanja Savić

Nikola Jokić i Tanja Savić

Tanja je kao specijalna gošća priredila noć za pamćenje. Tokom pola sata nastupa, Tanja je izvela neke od svojih brojnih hitova, poput „Tako mlada”, “Poludela”, “Zašto me u obraz ljubiš”, “Za moje dobro”, “Zlatnik”, “Incident”, “Đerdani”, “Švaler”, “Pogrešna adresa”, “Hitna pomoć”, i tako potvrdila da je jedna od zvijezda sa najvećim brojem hitova u posljednje dvije decenije.

Svi su horski pjevali sve njene pjesme, dočekavši je i isprativši ovacijama. Osim muzikom, čitavo veče bilo je ispunjeno i najlepšim emocijama. Za Tanju je posebno lijep bio susret sa Novakom Đokovićem, najtrofejnijim srbijanskim teniserom i dobitnikom zlata na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Nakon nastupa, iskreno je govorila o tome:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

– Novaka sam imala priliku da upoznam u vrijeme kada smo oboje počinjali svoje karijere. Od tada nam se
putevi nisu ukrštali, ali sam uvijek pratila i radovala se njegovim uspjesima. Gdje god sam bila, sa ponosom sam isticala da sam iz zemlje koja je iznjedrila takvog velikana u sportu. Drago mi je što smo se baš ovakvim povodom ponovo sreli i što sam konačno imala priliku da se upoznam sa njegovom suprugom Jelenom koja je divna žena.

Tanja se nedavno vratila u Beograd, jer uskoro počinje sa pripremama za veliki solistički koncert. Ona će 9. novembra u Beogradskoj areni proslaviti dvije decenije karijere čemu se neizmjerno raduje. Na repertoaru će se naći i numere sa njenog posljednjeg albuma, koji je već osvojio srca publike.

Tekst: Slavica Danilović (Naj portal)
Foto: Tanja Savić

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending