Pratite nas

Poznati

Tea Tairović za dva stana ‘iskeširala’ milion i po maraka

Published

on

Tea Tairović za dva stana ‘iskeširala’ milion i po maraka

Srbijanska pjevačica Tea Tairović izdvojila je pozamašnu cifru za kupovinu nekretnina u Srbiji i Crnoj Gori, a izvor je srbijanske medije otkrio detalje.

Naveo je da je nakon objave posljednjeg albuma “Tea” porasla potražnja za nastupima ove pjevačice. A samim tim i njena zarada. Kupila je stan u Beogradu za 300.000 eura koji trenutno renovira. U njega će se iz Novog Sada preseliti krajem ove ili početkom naredne godine.

– Tea nije rasipnica, skromna je i zahvalna na svemu što joj je posao donio. Vrijedno je radila na karijeri i ulagala mnogo novca u pjesme i spotove, jer je vjerovala da će joj se sve vratiti. Godinama je pričala da joj je velika želja da kupi stan u Beogradu. A kako je uspjela da uštedi dovoljno novca, nedavno je angažovala agenta za nekretnine koji joj je pomogao da pronađe stan baš po njenoj mjeri – rekao je.

Kupila je i stan u ljetovalištu Luštica, koje se nalazi u Bokokotorskom zaljevu. Ova lokacija joj se naročito dopala zato što je ovdje mirno.

– Blizu je Tivta i Kotora, gdje može da izađe u provod kadgod poželi. Bilo joj je veoma važno da apartman bude prostran, s velikom terasom sa pogledom na more, kao i da bude pod videonadzorom zbog bezbjednosti. Sve je to našla, a taj stan je platila vrtoglavih 430.000 eura – naveo je izvor.

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending