Pratite nas

Poznati

Odlični Nino Hrustemović omiljeni je pjevač Balkancima u Njemačkoj, u rodnom Sarajevu snimio novu pjesmu

Published

on

Nino Hrustemović, koji je singlovima i spotovima “Remek djelo vraga” i “Samo moje srce zna” privukao pažnju publike u našoj zemlji, vratio se studijskom radu i priprema par muzičkih iznenađenja za sve koji prate njegov rad.

U studiju “Estrada music production” u Sarajevu snimio je pjesmu pod nazivom “Nije ti vjeran”.

– Aranžman i muziku potpisuju Amir Ćefo i Nikola Obućina, dok je tekst pisala Đana Ljuca. Spot je pod rediteljskom palicom snimio Dino Kadragić. To je provjerena ekipa sa kojom je zbog profesionalnog pristupa jako ugodno raditi. Posljednjih godina napravio sam diskografsku pauzu zbog studija koji sam apsolvirao u Njemačkoj, ali sam i dalje paralelno bio aktivan sa nastupima.

Naročito u zadnjih nekoliko mjeseci, otkako sam ostvario saradnju sa menadžerom Irnanom Mujagićem – kaže Nino Hrustemović.

Njegova stalna adresa 11 godina je Minhen, u kojem živi i radi veliki broj njegovih kolega muzičara, a gdje već ima brojne fanove.

Omiljeni je pjevač ljudima sa Balkana koji žive u Njemačkoj. Osim za naše, često svira i nastupa na engleskom i njemačkom jeziku za ljude iz cijele Njemačke, Austrije i Slovenije sa njegovim bendom pod nazivom “NH Unplugged”.

– ⁠U Minhenu se, naravno, družim sa kolegama. Ali vikendom uglavnom svi imamo nastupe, pa je viđanje malo teže organizovati. Najbitnije je da se međusobno podržavamo i radujemo tuđem uspjehu – naglašava Hrustemović.

Njegov rad je prepoznat od strane nekih od etabliranih i poznatih muzičkih imena, a imao je priliku zapjevati i sa Mladenom Vojičićem Tifom

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending