Pratite nas

Poznati

Napravili lom u Tojšićima: VIKI I NERMIN U ‘PRATNJI’ POLICIJE

Published

on

Napravili lom u Tojšićima: VIKI I NERMIN U ‘PRATNJI’ POLICIJE

U Tojšićima, mjestu u Kalesiji, Edim Salčinović zajedno s porodicom i prijateljima organizirao je koncert, čiji su gosti  bili Viki Miljković i Nermin Handžić.

Koncert je organiziran na stadionu FK „Sloga“ Tojšići. Više od 500 posjetilaca bili su oduševljeni trosatnim programom kojeg su im ponudili Viki, Nermin i Taške.

A publika je horski pjevala svaku pjesmu sa njima. U prvim redovima je bilo najviše mladih djevojaka, koje su tu bile s razlogom, samo da budu bliže Nerminu i urade selfi sa njim.

Polako, ali sigurno, ovaj mladi Tešnjak postaje broj jedan u regionu, kako po pitanju nastupa, tako i po pitanju osvajanja ženskih srca. I ovaj put bilo je najviše ljudi koji žive vani i koji su u došli na godišnji odmor.

Jedni od njih su i bračni par Buševac iz francuskog gradića Wittisheim. Fadil Buševac već godinama u sklopu Asocijacije Bosanaca i Hercegovaca organizuje dva puta godišnje muzička druženja.

Na jednom od njih bili su Viki i Nermin, pa je došao da ih pozdravi. Nakon koncerta uslijedila su fotografisanja publike sa Viki i Nerminom, a toj želji nisu odoljeli kako policajci Kalesije, tako i obezbjeđenje koncerta.

Nermin se posebno oduševio kada je u prostorijama kluba ugledao i oznake (zastavice) njegovog kluba „Tošk“ iz Tešnja, za kojeg je nekada igrao.

Tu večer u Tojšićima nastupala je i folklorna sekcija iz Tojšića.

Bato Šišić (Naj portal)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending