Pratite nas

Poznati

Jelena Rozga napokon otkrila razlog zašto je otišla iz Magazina

Published

on

Splitska pjevačica Jelena Rozga na sceni je prisutna već više od dvije decenije. Uprkos tome broj njenih uspjeha nimalo ne jenjava, kao ni energija s kojom na svakoj pozornici oduševi publiku.

Iako je posljednjih godina kao solo izvođačica ostvarila zavidnu karijeru, mnogi se vrlo rado prisjećaju njenog vremena kao pjevačice Magazina.

Za njihov mikrofon prvi put je stala 1996. godine, čime je i postala poznata na estradi. Kao vokal ovog kultnog sastava provela je čitavu deceniju, nakon čega se odlučila zaploviti solo vodama. Za regionalne medije sada je progovorila o razlogu svog odlaska.

– Magazin je bio moja velika ljubav i moja velika želja kad sam bila klinka. Deset prekrasnih godina sam provela u toj grupi, i bilo je dosta. Za mene dosta. Ja sam 2005, 2006. lagano pripremala svoj solistički album sa istom ekipom, naravno, s porodicom Huljić – opisala je.

– Tako da se ništa nije promijenilo. Ja sam i dalje kraj sebe, pored sebe, iza sebe imala muški bend, četiri muškarca, samo što ja sada recimo odlučujem o nekim stvarima. Sad ja odlučujem koje će se pjesme pjevati, na koji način, kad će se izdavati pjesme – istakla je Jelena Rozga.

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending