Pratite nas

Poznati

Dino Suljić nakon što je dobio grudnjak: Slobodno bacite štagod imate na sebi

Published

on

Bh. pjevač Dino Suljić, koji je bio u finalu ovogodišnjeg izdanja Zvezda Granda, govorio je o anegdotama koje je doživio na nastupima te obožavateljicama.

– Ispričat ću jedan nedavni događaj iz Sarajeva. Imao sam solistički koncert, što do prije nekoliko sedmica nisam mogao ni da zamislim. Prethodnog dana je padao grad u dosta predjela Bosne i Hercegovine. Bilo je nekakvo ružno vrijeme i očekivao sam da ljudi prirodno neće da dođu, da će im biti mrsko – rekao je za Grand.

S obzirom na to navedeno, očekivao je da mnogi neće doći na koncert. No, bilo je upravo suprotno.

– Bilo je puno, bilo je na hiljade ljudi. Dobio sam čak i grudnjak. O tome ću detaljnije govoriti jednom prilikom naknadno”, kazao je. Novinari su se zatim našalili da sada mora tražiti gaćice kako bi mogao otvoriti radnju s donjim vešom, a on je na to odgovorio:

– Može, može. Primam ja i to. Slobodno bacite štagod imate na sebi. Ako nemate, možda je još i bolje.

U intervjuu je, između ostalog, naveo i kako je osjetio adrenalin prije nastupa u Sarajevu. Na kraju je sve prošlo u najboljem redu te se raduje predstojećim koncertima.

– Bilo je fenomenalno. Reakcije su predivne. Očekujem to i u Cazinu, Zenici i na svim ostalim nastupima po lokalima širom BiH – kazao je Suljić.

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending