Pratite nas

Poznati

Kod Halida se i ovog ljeta okupljaju kolege: ATMOSFERA VIŠE NEGO DOMAĆINSKA

Published

on

Kod Halida se i ovog ljeta okupljaju kolege: ATMOSFERA VIŠE NEGO DOMAĆINSKA

Poznati hotel „Staccato“ u Prijedoru, čiji vlasnik je veliko ime regionalne narodne scene Halid Muslimović i, ovog ljeta mjesto je okupljanja poznatih regionalnih estradnih zvijezda, menadžera, muzičara…

Tako smo tokom našeg boravka zatekli Halida Muslimovića, njegovu porodicu, menadžere Hilmu Peljtu i Senada Grabića zvanog Smićko, koji u Americi ima vlastitu pekaru, a i bavi se estradnim menadžerstvom.

Halid i Aldin

Halid i Aldin

Došao je i Benjamin Kličić koji ovih dana mnogo boravi u Krajini. A u Prijedor je došao direktno sa nastupa iz Banjaluke.

Halid je uvijek bio domaćinski raspoložen, pa je sa svakim od njih malo posjedio, popričao. A Benjaminu Kličiću je ponudio i saradnju. Naime, Halid mu je ponudio jednu pjesmu, koja je odmah na prvo slušanje oduševila mladog i popularnog Kličića.

Ali, o tome nešto više u intervjuu sa Benjaminom Kličićem.

Prisutna je bila i porodica Jusufa Duračaka iz Kozarca, koja živi dugo godina u Americi, čiji sin Aldin se također bavi muzikom i pjevanjem.

Halid je kao velika ljudska gromada pohvalio i mladog Aldina. Prorekao mu je uspješnu karijeru, ali prije svega poželio da završi započeto školovanje u Americi.

Bato Šišić (Naj portal)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending