Pratite nas

Poznati

Dva koncerta u istoj noći, ovo može samo ona: JK PRIVATNIM AVIONOM IDE NA NASTUPE

Published

on

Dva koncerta u istoj noći, ovo može samo ona: JK PRIVATNIM AVIONOM IDE NA NASTUPE

Regionalan pop diva, Jelena Kareluša, još jednom je pokazala da zašto je naša najveća zvijezda. Naime, Jelena je imala nastup na trgu Ćelinac u Banja Luci, a nekoliko sati nakon toga nastup u Buvi, Crna Gora. Obzirom da je Diva željela da ispoštuje publiku u oba grada, tačnije u obje države, ona je privatnim avionom sletjela na aeorodom Banja Luka, održala koncert za pamćenje, te nakon toga u večernjim satima otišla za Budvu gdje je pjevala do sitnih sati.

Poznato je da Jelena ulaže u svoju karijeru, s toga i ne smijemo pomisliti koliko je koštao ovaj poduhvat. Pored toga, za oba nastupa Jelena je pripremila drugačije stajlinge, što se moglo i očekivati od nje.

Tako je u Banja Luci pjevala u silver kompletu, sa srebrenim šeširom, dok je u Budvi ipak bila izazovnije obučena, tačnije nosila je triko i detalje koji imitiraju tetovaže. Sve u svemu, Karleuša je pokazala da ipak još uvijek drži mjesto broj jedan na estradi, a publika je uživala u njenim starim ali i novim hitovima.

Podjesćamo i to da je tim JK najvio novi spot za pjesmu “Bnega” koja se nalazi na novom albumju “Alpha”. Kako srbijanski mediji pišu, Jelena je za snimanje ovog spota zatvorila jedan dio Beograda, te uložila nekoliko stotina hiljada eura.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending