Pratite nas

Poznati

Dragana Mirković održala koncert o kojem će se još dugo pričati: “MORE” PUBLIKE U GLAS PJEVALO NJENE HITOVE

Published

on

U sklopu turneje “Do posljednjeg daha”, velika regionalna zvijezda Dragana Mirković je održala koncert i u Banja Luci na tvrđavi Kaštel. Tom prilikom Dragana je pokazala zašto se smatra jednom od najvećih regionalnih zvijezda, obzirom da je “more” publike u glas pjevalo njene najveće hitove.

Dragana ovom turnejom proslavlja četiri decenije svoje karijere, a gdje god da se pojavi izazove opće ludilo. Njeni hitovi su van vremeneski, a publika zna svaki stih svake pjesme, što samo pokazuje kvalitetu njene muzike.

Luče iz Kasidola, kako je mnogi nazivaju, publika je zavoljela baš zbog njene skromnosti i iskrenosti kojom plijeni, ali i time što je veoma dobar čovjek, što pokazuje i ova turneja, jer zarađeni novac ide u humanitarne svrhe.

Iako je iza Dragane turbulentan period života, obozirom da se razvela od supruga Tonija Bjelića, s kojim ima dvoje djece, to ovu regionalnu zvijezdu nije spriječilo da održi koncerte širom Balkana.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending