Pratite nas

Poznati

Ava Karabatić nikad oštrija: OPLELA PO ELITNIM PROSTITUTKAMA

Published

on

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić govorila je jednom prilikom o elitnoj prostituciji i odlučila da otkrije pravu istinu i sve što zna o privatnim zabavama.

Najstariji zanat

Ona je isticala da zna dame sa javne scene koje se bave najstarijim zanatom.

– Znam da sve vas zanima kako funkcioniše ta famozna elitna prostitucija, i tu bih se uhvatila za riječ ”elitna” od kad su prostitutke ”elita”?? Zna se ko je elita, poznati doktori, piloti itd, ali ko sam ja da mjenjam termine. Kako god , samim tim znam kako to funkcioniše. Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i sl. od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sprotista, političara ( kad kažem poznati mislim na baš poznate). Biću iskrena, i ja sam dobijala ponude i ponude ”za noć” od raznih poznatih političara, fudbalera, na Balkanu, ali naravno sve sam kulturno odbila – tvrdila je Ava Karabatić, pa nastavila:

– Obične prostitutke funkcionišu na principu davanja svojih usluga po hotelima strancima gdje su često umješani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tokom ljeta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par hiljada evra. Ako sjednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka. Nedelju dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a pozadini je poenta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu ”noćnih dama” koje pratite na instagramu i koji su idoli mlađoj generaciji – rekla je Ava.

Instagram

Novac sama zaradila

Ona čak i za sebe kaže da je gledaju kao elitnu prostitutku, ali prema njenim riječima – svoj novac je sama zaradila.

– Ja sam isto za neke elitna prostitutka jer sam poznata i objavljujem provokativne slike na svom svom Instagarmu. Ja od svojih slika živim i mogu da priuštim, i najvažnije – sama sam zaradila. Ja osim zanimanja ”starleta” za razliku od drugih starleta sam diplomirana profesorka italijanskog i latinskog jezika.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending