Pratite nas

Poznati

Diskoteka Galaxis proslavila 25. rođendan: Noć pjesme, veselja i dobrog raspoloženja

Published

on

Diskoteka Galaxis proslavila 25. rođendan: Noć pjesme, veselja i dobrog raspoloženja

Sejo Kalač, Kemal Malovčić, Ivan Kukolj Kuki, Zehra Bajraktarević, Šekib Mujanović, Aldina Bajić, Benjamin Kličić, Mirza Šut, Sadik Hasanović, Hazre, Adela Šećić… samo su neki od pjevača koji su došli da poziv vlasnika najpopularnije diskoteke u BiH, Nerke Mujkića, da zajedno proslave 25. godišnjicu uspješnog postojanja i rada diskoteke „Galaxis“ u Srebreniku.

Fenomenalna večer

Više od 1.000 posjetilaca prisustvovali su ovoj fenomenalnoj večeri, a pjevači su odlično odradili svoj posao. Publika je svakog od njih dočekala s euforijom, a posebno su bili emotivni momenti lada su na binu izašle dvije estradne legende narodne muzike Sejo Kalač i Kemal Malovčić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Njih dvojica su već odavno udarili pečat njihovim pjesmama, dokaz za to je i ova noć, kada je omladina pjevala njihove pjesme nastale prije trideset godina. Mladi Benjamin Kličić je još jednom potvrdio je gospodin estradne scene, a njegov nastup bio je i više od običnog nastupa.

Sadik Hasanović je nesumnjivo ne samo dobar pjevač, već i istinski šoumen koji „zapalio plamen“ te večeri da njegovim tapanima, a posebno novinom koju je u uveo, a to je sviranje violine. Njegov nastup bio je praznik i za oči i za uši.

Duša bh. estrade Aldina Bajić jednostavno je svojom pojavom, nastupom, pjesmama još jednom potvrdila činjenicu zašto je neprikosnovrna na sceni.

U njoj, njenom glasu, nastupu nalaze se i Ceca i Jelena i Tea Tairović, a ona je dokaz da BiH ima istinsku zvijezdu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Publika je burno pozdravila i Adelu Šećić, slavuja bh. estrade Hazreta, pa Mirzu Šuta, Zehru Bajraktarević koja je njenin hitovima publiku natjerala na horsko pjevanje. Prije svega njenom evergrin pjesmom „Potraži me“.

Vatromet u ponoć

Tačno u ponoć publika, ali i cijeli Srebrenik mogli su uživati u vatrometu.

A u ponoć pjevači i publika vlasniku „Galaxisa“ Nerki Mujkiću čestitali su rođendan.

Sve u svemu bila je ovo noć pjesme, veselja i dobrog raspoloženja.

Bato Šišić (Naj portal)

 

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending