Pratite nas

Poznati

Desingerica otišao korak dalje u nedoličnom ponašanju: Razbio jaje i rendao sir po publici

Published

on

Desingerica otišao korak dalje u nedoličnom ponašanju: Razbio jaje i rendao sir po publici

Srbijanski muzičar Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, otišao je korak dalje u svom degutantnom ponašanju na svom nedavnom nastupu koji je održao u Budvi.

Naime, na društvenim mrežama je objavljeno kako on stavlja kore za pitu na glavu momka iz publike, razbija jaje i na kraju renda sir. Prisutni su bili oduševljeni ovim njegovim potezom i snimali ga.

Mnogi korisnici Twittera su ga osudili, kao i one koji dolaze na njegovo nastupe i dive mu se.

– Ništa čudno, današnja omladina je mentalno zaostala”, “Ništa bolje publika koja je došla nije ni zaslužila”, “Patologija čista. Samo se pitam ko je blesaviji – on ili publika. Mrtva trka”, “Da li ovo gledaju roditelji ovdje djece?”, – neki su od komentara.

Podsjećamo, Desingerica je nedavno u intervjuu, između ostalog, kazao da su mu roditelji velika podrška.

U početku su bili malo skeptični, ali nisam se trudio mnogo da im objasnim. Znao sam ja kuda to vodi i kako će da bude. Cijeli život pravim gluposti, moji su navikli na te stvari. Jedino na vulgarnosti su malo reagovali, ali od početka su mogli da budu ponosni – naveo je.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending