Pratite nas

Poznati

Kontroverzni Desingerica: Mojoj ženi smeta kada pljujem ljudima u usta

Published

on

Kontroverzni Desingerica: Mojoj ženi smeta kada pljujem ljudima u usta

Kontroverzni srbijanski muzičar Dragomir Despić Desingerica nastavlja šokirati javnost svojim izjavama.

Sada je, između ostalog, otkrio šta njegova supruga Nevena Brkljač misli o njegovom degutantnom ponašanju.

– Roditelji su mi velika podrška. U početku su bili malo skeptični, ali nisam se trudio mnogo da im objasnim. Znao sam ja kuda to vodi i kako će da bude. Cijeli život pravim gluposti, moji su navikli na te stvari. Jedino na vulgarnosti su malo reagovali, ali od početka su mogli da budu ponosni – naveo je.

Također je spomenuo kako se Nevena nije pojavila na njegovom nastupu u Budvi zato što čuva dijete.

– Nisam ljubomoran što je sama jer nemam razlog. Ne da mi povoda da budem ljubomoran. Nisam bio u situaciji da sam prevaren i ne znam šta bih radio u toj situaciji. Ne želim ni da razmišljam o tome. Ona nije ljubomorna, ali joj smetaju neke moje stvari. Kada pljujem u usta ljudima, to joj smeta, mada ja ništa loše ne radim. Radim sve što me čini sretnim na toj bini i ona je to prihvatila – ispričao je.

Poznat je po tome što na nastupima patikom “udara” ljude u publici. Mnogi ne mogu vjerovati kako je upravo ovakvim ponašanjem postao popularan među mladima.

– Ne znam ko i dalje komentariše moj utjecaj na mlade. Ne radim ništa loše. Svaki put mijenjam scenski nastup, to radim spontano. Kako mi dođe, tako se ponašam. Ne mogu reći šta je najluđe što sam radio, jer je meni sve normalno. Iskreno, sve je kako treba, ja to tako radim. To je posao i tako se radi posao – kazao je za Blic.rs.

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending