Pratite nas

Poznati

Pjevačica o vezi sa Šešeljom: NIJE BAŠ INTELIGENTAN KAKO SE ČINILO

Published

on

Pjevačica o vezi sa Šešeljom: NIJE BAŠ INTELIGENTAN KAKO SE ČINILO

Pjevačica Vesna Vukelić Vendi i srpski političar Vojislav Šešelj više puta su javno govorili o romansi koju su imali kada su bili mladi.

Ono što je i dalje zanimljivo je to da je Šešelj jednom prilikom otkrio da je s pjevačicom bio u vezi dva mjeseca, dok Vendi tvrdi da je njihova veza trajala godinu dana.

– S njom sam bio u vezi 1991. godine. Bila je to lijepa veza, nije trajala dugo, oko dva mjeseca. Ja se držim dva principa, svaku ženu s kojom sam u životu bio iskreno sam volio. Pa koliko je trajalo, trajalo je. I svaki put kada bi dolazilo do prekida, žene su mene napuštale, ne ja njih. I ja se držim ta dva životna principa vječito. Sada nismo u kontaktu’, ispričao je političar za srpske medije prije par godina.

Vendi je otkrila u jednoj emisiji i kako je došlo do kraha njihove ljubavi.

– Kod mene nema tih ribolovačkih priča da je bilo tko slao helikopter po mene. Zna se da sam nešto više od godinu dana bila u vezi s Vojislavom Šešeljem. Odgovarao mi je jer je u to vrijeme bio inteligentan, pa smo se međusobno dopunjavali. Poslije se ispostavilo da nije baš tako, ali da ne ulazimo sad u te političke teme – rekla je ona.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending