Pratite nas

Poznati

Problemi Harisa i Meline počeli su u ovom periodu: Tada je na nju vikao pred svima

Published

on

Grgo Jelavić/Pixsell

Problemi Harisa i Meline počeli su u ovom periodu: Tada je na nju vikao pred svima

Poznati narodni pjevač Haris Džinović i njegova bivša supruga Melina Džinović brzopotezno su se razveli početkom ove godine. Nakon toga je on javno iznio sav prljav veš iz njihovog braka.

Melina se cijelo vrijeme nije oglašavala o razvodu i skandalima. A njihovi su problemi, kako je Haris isticao, počeli još 2022. godine otkad im se odnos značajno promijenio. Sredinom spomenute godine Haris je napravio i scenu u jednom beogradskom lokalu, šokiravši mnoge.

Naime, pjevač se tada pred brojnim novinarima pojavio vidno neraspoložen.

Kada su ga upitali za izjavu, sve vrijeme je govorio kako ‘nema vremena’, a onda kad je stao ispred kamera, pobjesnio je na pitanje o kćerki Đini Džinović jer nije želio javno govoriti o njoj.

– Ne želim pričati o tome. Neću pričati o mojoj kćerki – rekao je Haris koji je nakon toga prekinuo intervju.

Međutim, tu nije bilo kraja. Kad je vidio da na drugom kraju prostorije Melina daje izjave za medije, Haris je ponovno pobjesnio.

Počeo je pred svima vikati na nju: ‘Hajde, više!’, dajući joj do znanja da mu se ne dopada što daje izjave i što ju mora čekati.

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

Inače, u bekstejdžu je Bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića, ali i zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending