Pratite nas

Poznati

Mišo Banjac nastavio saradnju sa Sofronijevićem, u ponedjeljak predstavlja pjesmu “Drugovi i kumovi”

Published

on

Mišo Banjac, Prijedorčanin koji živi i radi u Minhenu, polako gradi svoju muzičku karijeru.

Već sa debitantskim singlom Banjac je na pravi način započeo samostalnu pjevačku karijeru.

Naravno, imao je sreće da na startu sarađuje sa vrhunskim profesionalcima i istaknutim muzičkim imenima – Aleksandrom Sofronijevićem i Dragišom Bašom.

– Tim koji pobjeđuje se ne mijenja. „Bilo je za pamćenje“ je premašila moja očekivanja, ali i ostatka ekipe koja je radila na ovom projektu. Sada nema stajanja i svaka nova pjesma mora biti stepenica više u karijeri. Već u ponedjeljak, 15. jula u 18 sati objavit ću spot za novi singl „Drugovi i kumovi“. Želim da se zahvalim Aleksandru Sofronijeviću, Dragiši Baši, Ivanu Lekiću i cijelom timu AS Studioton koji je učestvovao u realizaciji ovog projekta – kaže Mišo Banjac.

 

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

Inače, u bekstejdžu je Bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića, ali i zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending