Pratite nas

Poznati

Ima li Marija Šerifović novu djevojku: Progovorile o pričama da su u vezi

Published

on

Ima li Marija Šerifović novu djevojku: Progovorile o napisima da su u vezi

Marija Šerifović i njena kolegica Jovana Pajić gostovale su u “Ami G Show” u kojem su, između ostalog, govorile o napisima da su u ljubavnoj vezi.

Naime, ove glasine su se počele širiti zato što njih dvije provode dosta vremena zajedno. Jovana je ranije bila u braku s Aleksandrom Cvetkovićem Saletom iz Tropico Banda.

– Pošto ste Jovana i ti napokon ovdje sada zajedno, znači ekskluzivno, da svi budu sretni i zadovoljni, da li ste vas dvije u vezi? – upitala ih je voditeljica Tijana Stoisavljević Milutinović, na šta je Marija rekla:

– Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l’ vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se s tim prestane. Neće imati ko više na slavu da mi dođe. Molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?!” – navela je.

Na kraju je ponovo rekla da s tim hitno prestanu. Zatim se u razgovor uključila Jovana.

– Moram da priznam da nam je genijalna za**bancija na tu temu. Toliko se šalimo pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno – kazala je.

 

Poznati

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Published

on

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša izrazila je solidarnost s unesrećenima u poplavama u Bosni i Hercegovini te pozvala pratitelje da im pomognu.

– Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH! Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću – napisala je na Instagramu i podijelila apel Pomozi.ba.

Solidarnost s unesrećenima su pokazale mnoge druge poznate ličnosti. Među njima su Zdravko Čolić, Marija Šerifović, Mirza Selimović, Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, Milan Pavlović i drugi.

Obilne padavine izazvale su poplave i odrone u dijelovima Federacije BiH. Najgora situacija je u Jablanici, koja je potpuno odsječena, a poplave su pogodile i Konjic, Kiseljak, Kreševo, Busovaču i Fojnicu.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending