Pratite nas

Poznati

Razvodi se brat princeze Diane: Presudila knjiga u kojoj je otkrio da je seksualno zlostavljan

Published

on

Mlađi brat princeze Diane, Charles Spencer, razvodi se od supruge Karen nakon 13 godina braka.

– To je neizmjerno tužno. Samo se želim posvetiti svojoj djeci i unucima, a Karen želim svu sreću u budućnosti – rekao je za Daily Mail.

Britanski mediji navode da su braku su presudili memoari u kojima je Charles otkrio mnoge potresne stvari.

Između ostalog i da je doživio fizičko i seksualno zlostavljanje u internatu. Nedavno je izjavio da ga je rad na memoarima toliko pogodio da je morao potražiti profesionalnu pomoć.

Charles i Karen bili su u braku od 2011. godine. Vjenčali su se u Althorp Houseu u Great Baringtonu u Engleskoj, dva mjeseca nakon kraljevskog vjenčanja princa Williama i Kate Middleton. Imaju 12-godišnju kćer Charlotte Dianu.
Karen ima još dvije kćerke iz prethodnog braka s holivudskim producentom Markom Gordonom, dok Charles ima šestero djece iz prethodna dva braka s Victorijom Lockwood i Caroline Freud.

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

Inače, u bekstejdžu je Bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića, ali i zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending