Pratite nas

Poznati

Pola kuće u Istri pripalo Charlesu: S ELLOM MORA OTPLAĆIVATI KREDIT

Published

on

Foto: Instagram

Pola kuće u Istri pripalo Charlesu: S ELLOM MORA OTPLAĆIVATI KREDIT

Charles Pearce u oktobru prošle godine tužio je Ellu Dvornik zbog vlasništva kuće u Balama. Mjestašcu u Istri, u kojoj su živjeli dvije godine.

Britanski poduzetnik, punog imena Patrick Charles Peerless Pearce, dobio je presudom Općinskog suda u Puli polovicu kuće, piše 24 sata.

Na kući je i hipoteka za kredit od 252.000 eura pa je Charles ovom presudom dobio i pola kredita za otplaćivanje.

Inače, Ella se kao vlasnik kuće i dvorišta površine su 675 m2, upisala u junu 2021. godine.

Ona i Charles su tada imali velike planove oko uređenja, angažirali su i stručnjake oko nacrta. Tamo su zamišljali svoj mir, daleko od gradske vreve i buke. Tu su kuću tražili pet godina, a bili su oduševljeni i komšilukom.

Da su se pojavile trzavice u braku, krenulo se šuškati kada je hrvatska influenserica zbog poslovnih obaveza sve češće bila u Zagrebu, a Charles ostajao u Istri.

U avgustu 2023. godine Ella je priznala da se razvodi od Charlesa s kojim ima kćerke Balie Dee i Lumi Wren. Bili su zajedno 10 godina, a vjenčali su se 2019. u Las Vegasu.

 

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending