Pratite nas

Poznati

Poklonila koncert rodnom gradu: CAZIN BLOKIRAN ZBOG ĐULE DRINI

Published

on

Poklonila koncert rodnom gradu: CAZIN BLOKIRAN ZBOG ĐULE DRINI

Đula Drini iz Cazina je prošla u finale “Zvezda Granda”. Povodom ovog uspjeha, održala je koncert na Trgu Alije Izetbegovića u svom rodnom gradu, okupljajući, procjene su, skoro 15.000 ljudi.

Đula je uljepšala jednu subotnju večer, digla atmosferu i zabavila građane. A Cazin je ‘gorio’ uz njenu izvedbu.

 

Sudeći po tome da je obustavljen saobraćaj i teško se prolazilo gradom, ovu mladu zvijezdu, vjerujemo, čeka svjetla budućnost na estradnom nebu.

Almir Bičakčić urednik Kaman radija i Đula Drini

Almir Bičakčić urednik Kaman radija i Đula Drini

Đula je izvela najveće hitove i obrade popularnih pjesama. Koncert je započela pjesmom “Hej, Munira đe ti je Muharem” kada su svi uglas pjevali.

Đulini gosti su bili Bosanac, Emrah Beganović, Feđa Dizdarević i Selma Čavkić (Nikad nije kasno). Najemotivniji dio koncerta je kada je Đulin mlađi brat izašao na scenu i svirao na klarinetu.

 

A uz njenog mentora Bosanca koji je imao i svoj 15-minutni šou, Đulu je pratio i njen otac Enes Velić – Kriger s bendom.

Kalman radio je, tim povodom, Đuli dodijelio nagradu za najslušaniju i najgledaniju emisiju Kalman boemi u kojem je nedavno gostovala zajedno s kolegom Rijadom Rahmanovićem. (Naj portal / foto+video Almir Bičakčić)

 

 

 

 

 

Poznati

Mirza Selimović otkazao nastupe u Crnoj Gori: Solidarišemo se s našim komšijama

Published

on

Mirza Selimović otkazao nastupe u Crnoj Gori: Solidarišemo se s našim komšijama

Mladi bh. pjevač Mirza Selimović otkazao je nastupe u Crnoj Gori zbog poplava u našoj zemlji.

Selimović sa svojim bendom trebao je nastupati u Podgorici i Igalu. Ali je iz solidarnosti prema sugrađanima koje je pogodila prirodna nepogoda odlučio otkazati koncerte.

– Otkazujemo nastupe u Podgorici i Igalu te se u ovim trenucima suosjećamo s našim prijateljima i komšijama – napisao je pjevač na svom Instagram profilu.

Mnogi bh. i regionalni pjevači otkazali su svoje nastupe zbog prirodne nesreće koja je pogodila našu zemlju. Među njima su Baby Lasagne, Saša Matić, Breskvica itd.

Podsjećamo, dijelove naše zemlje jučer su pogodile katastrofalne poplave koje su zahvatile Fojnicu, Kiseljak, Konjic, Visoko, Hadžiće, ali je najteže pogođena Jablanica. Vodena bujica uništila je naselja Donju Jablanicu i Buturović Polje.

Zbog velikog broja poginulih, iz solidarnosti prema žrtvama i njihovim porodicama brojni pjevači su otkazali svoje nastupe.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending