Pratite nas

Poznati

Veliko iznenađenje na kraju emisije: ONI IDU U POLUFINALE

Published

on

Foto: Grand

Veliko iznenađenje na kraju emisije: ONI IDU U POLUFINALE

Fantastično četvrtfinale muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i odlični nastupi takmičara stavljali su žiri na prave muke tokom čitave večeri. Potom se u istoj situaciji našao i Saša Popović.

6 glasova žirija

Gotovo svi su dobili po 6 glasova žirija. A za mnoge su članovi žirija odlučivali metodom slučajnog izbora nakon natpjevavanja u akapeli. Zaista je bilo nemoguće odrediti ko je bio bolji. Toga je bio svjestan i kreativni direktor Granda.

Popović je najprije iznio u kratkim crtama svoje impresije o svakom od takmičara koji su se našli u baražu, a onda je saopštio svoju odluku.

-Pazite, ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri za 20 godina da treba poslije 12 krugova da nekog eliminišem. Pošto ja donosim odluke, ja sam odlučio da napravimo repasaž, a znate šta to znači? To znači da svi kandidati idu u polufinale. I onda ćemo u polufinalu, da budem 100 posto siguran ko će ići u finale, ispašće 2 djevojke i 2 momka. Sad ne mogu da donesem takvu odluku – rekao je Popović što je obradovalo kako publiku tako i same takmičare.

Foto: Grand

Foto: Grand

U polufinale muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ plasirali su se: Inel Nukić, Antonija Čerkez, Janko Jankov, Andrijana Petrušovska, Stefan Tomić, Nikolina Perković, Mirza Pandur, Julija Petrović, Dejan Dačević i Jelena Prole.

Sljedeća subota

Prethodno su nakon teške odluke žirija u polufinale prošli i: Rijad Rahmanović, Melisa Zijadić, Sidik Šabanović, Đula Drini, Dino Suljić, Šejla Zonić, Miki Sekulovski, Aleksandra Ivanov, Petar Krekić i Beta Sudar.

Svi oni naći će se u polufinalu najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja koje je zakazano za sljedeću subotu, kada će biti poznato ko će se od ovih sjajnih kandidata naći u velikom finalu „Zvezda Granda“.

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending