Pratite nas

Poznati

Ekipa ‘Naj portala’ posjetila studio TV Kurir: VIKI, NERMIN I BARBARA NAPRAVILI DAR-MAR

Published

on

Ekipa ‘Naj portala’ boravila je u Beogradu, a jedna od destinacija bila je da posjetimo studio TV Kurir.

A, tu mogućnost obezbijedila nam je, a ko drugi, već jedinstvena i omiljena Violeta Viki Miljković, koja je imala gostovanje, kod novinarke Kurira i urednice na TV Kurir, Ljiljane Stanišić.

Ljiljana i Nermin

Ljiljana i Nermin

Fantastična atmosfera

Viki nije na snimanje išla sama, u emisiju je bio pozvan i pobjednik Zvezda Granda za 2022. godinu, Tešnjak Nermin Handžić. Osim njih dvoje, gost je bila i jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica mlađe generacija, Barbara Bobak. A, gost je bio i najmlađi violinista Srbije, dječak Valentino.

Po dolasku u studio dočekala ih je ekipa TV Kurir, na čelu sa Ljiljanom Stanišić.

Snimanje emisije proteklo je u fanstastičnoj atmosferi. A dok su oni razgovarali i pjevali, kuhar je spremao jelo, kojeg su nakon emisije svi učesnici programa sa zadovoljstvom probali i, uručili iskrene čestitke kuharu.

Pričalo se u emisiji o svemu i svačemu, a prije svega o muzici. Nermin je malo zapjevao uz violinsku pratnju Valentina, a bila je to pjesma “Jutros mi je ruža provjetala“. Kasnije je uz prateći bend u studiju otpjevao pjesmu „Žal“ od Šabana Šaulića.

Inače, vokalni solista u grupi je zet Zorice Brunclik, Miloš Vujanović, koji se svojevremeno takmičio u „Zvezdama Granda“, a pobjedu mu je ispred nosa odnio Mirza Selimović. Tokom emisije Nermin Handžić otpjevao je i njegovu prvu snimljenu pjesmu „Prva ljubav“.

Viki, harmonikaš i mali violinista Valentino

Viki, harmonikaš i mali violinista Valentino

Violeta Viki Miljković uz prateći bend otpjevala je njen stari veliki hit, a danas opet veoma aktuelan i, bez koje nema veselja i druženja. Riječ je o pjesmi „Večera“. Tom pjesmom Viki je kako domaćine emisije, isto tako i prisutnu publiku, dovela do usijanja po pitanju dobrog raspoloženja.

Polaganje ispita

Barbara Bobak se predstavila s njene dvije pjesme, pa je još jednom potvrdila da je neprikosnovena na estradi od pjevačica mlađe generacije.

Stanišić i Bobek

Stanišić i Bobek

Nakon emisije Nermin je otišao na fakultet gdje je taj dan imao polaganje ispita. A Viki Miljković u studio Granda na snimanje nove emisije „Zvezde Granda“.

Bato Šišić (Naj Portal)

 

Poznati

Zvezda Granda Lejla Brčaninović pronašla ljubav ali i saradnika: BOG MI JE POSLAO ARMINA JUSUFOVIĆA

Published

on

Zvezda Granda Lejla Brčaninović pronašla ljubav ali i saradnika: BOG MI JE POSLAO ARMINA JUSUFOVIĆA

Nekadašnja takmičarka Zvezda Granda, lijepa Bosanka Lejla Brčaninović, objavila je novu pjesmu. Ovaj put riječ je o duetu sa kolegom Arminom Jusufovićem.

Napustila takmičenje

– Armin i ja upoznali smo se na jednom zajedničkom nastupu u Tuzli i to je tada bilo sve. Nakon godinu dana Armin mi se javio i, krenuli smo da se družimo i privatno. Iz tog druženja se rodila ljubav, poslije kratkog vremena Armin je predložio da snimio i zajedničku pjesmu. Odsvirao mi je pjesmu „Naopako“ na klaviru, ja sam odmah pristala, jer mi se pjesma zaista svidjela. Imala sam ja do tada još dosta ponuda za snimanjem pjesama, ali iskreno rečeno nije me ni jedna dojmila kao Arminova – otkrila nam je Lejla.

Ekipa koja je radila na Lejlinoj i Arminovoj pjesmi su Dragan Divjak autor aranžmana. Muziku i tekst je radio Armin Jusufović, a ekipa koja je radila spot za tu pjesmu bila je u sastavu Sulejman Muratović Jasmin Gazija i Armin Zonić.

U ovom razgovoru Lejla se prisjetila i takmičenja:

– Svi koji su me pratili u Zvezdama Granda znaju da sam se takmičila prošle godine i da sam stigla do petog kruga i prošla dalje. Međutim iz privatnih razloga sam morala da napustim takmičenje, zbog čega mi je danas veoma žao. Ali, jedno divno iskustvo je iza mene.

Početak ljubavi

Na pitanje da li bi se vratila u takmičenje, Lejla je rekla:

– Nikad ne reci nikad, ali za sada i sa ove pozicije NE. Jer ono što sam željela to sam i ostvarila ovim duetom i to je jedan novi početak gdje gradim sebe i svoju karijeru. A, sreća u svemu tome da će Armin nastaviti da piše pjesme kako za mene isto tako i za sebe.

Pjesma „Naopako“ je samo početak ne samo naše ljubavi već i početak naše estradne saradnje. Mislim da sam ljubimica sudbine i sreće. Naša zajednička pjesma se reklamira na Grandovom kanalu, a što mi je izuzetno drago, to mi je i bio cilj. Sretna sam zbog toga jer se moj veliki san ostvario. Ponekad u životu Bog ti pošalje prave ljude u svakom smislu, kako poslovno tako i privatno. Ovog puta meni je poslao Armina i zahvalna sam na tome.

Bato Šišić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending