Pratite nas

Poznati

Bajaga prvi put o novoj djevojci: TO JE NEŠTO DRUGAČIJE

Published

on

Foto: Slavica Danilović (Naj portal)

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga razveo se od supruge Emilije poslije 33 godine braka. A o njihovom rastanku se šutilo više od godinu dana.

Nedavno se saznalo da je muzičar uplovio u novu vezu, te da se čak navodno preselio kod partnerke. A sada je on progovorio o ljubavi prvi put.

-To nešto novo što mi se dešava je drugačije. Sada sam na prekretnici i ne znam kako će sve to da bude. Nadam se da će se sva ta osjećanja pomiriti i da ću se vratiti u normalu. Kada imam koncert isključim se iz svega. To mi dođe kao terapija. Hvale me i momci iz benda da odlično pjevam i da jako dobro sviram gitaru – ispričao je Momčilo za RTS.

– Ta nova energija se pojavila iznenada. Ljudi to osjećaju. Kada dođete na koncert možete da pjevate bilo šta, ali ako to nije povezano sa vašim emocijama onda je to bezveze. To se vidi i osjeća. Ja sam naučio da se isključim i skoncentrišem na pjesme i da ih doživljavam dok ih pjevam na nekih posljednjih dvadesetak koncerata – dodao je Bajagić.

Kako ističe, ranije nije bio zadovoljan, a sada se promijenio.

– Ranije nisam bio zadovoljan. Promijenio sam se malo u smislu života i svega ostalog. Sada je na bini samo voda i nikakve druge stvari koje bi mi davale energiju jer sam već došao sa energijom koju sam donio od kuće kada sam se probudio. To je dosta važno. Lakše sada podnosim koncerte, bolje sam skoncentrisan, i na koncertima, i uopšte –  zaključio je Bajaga.

 

Poznati

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Published

on

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša izrazila je solidarnost s unesrećenima u poplavama u Bosni i Hercegovini te pozvala pratitelje da im pomognu.

– Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH! Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću – napisala je na Instagramu i podijelila apel Pomozi.ba.

Solidarnost s unesrećenima su pokazale mnoge druge poznate ličnosti. Među njima su Zdravko Čolić, Marija Šerifović, Mirza Selimović, Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, Milan Pavlović i drugi.

Obilne padavine izazvale su poplave i odrone u dijelovima Federacije BiH. Najgora situacija je u Jablanici, koja je potpuno odsječena, a poplave su pogodile i Konjic, Kiseljak, Kreševo, Busovaču i Fojnicu.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending