Pratite nas

Izdvojeno

Glumica Melisa Pamuk u tajnosti se udala za turskog fudbalera

Published

on

Melisa Pamuk i Jusuf Yazıcı (Foto: Instagram)

Glumica Melisa Pamuk u tajnosti se udala za turskog fudbalera

Poznata glumica Melisa Aslı Pamuk u tajnosti se udala za nogometaša Yusufa Yazıcıja, turskog reprezentativca koji igra za francuski Lille.

Da se slavni par vjenčao je postalo jasno nakon što je Pamuk promijenila prezime. Poznata glumica iznenadila je sve promjenom prezimena na svom zvaničnom Instagram profilu.

Ona je potom objavila fotografije zaruka, a onda i samog vjenčanja. Vjenčanje slavnog para iznenadilo je njihove fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melisa Aslı Yazıcı (@melisapamuk)

Pažnju je privukao i poklon od milion dolara koji je Yusuf Yazıcı napravio svojoj supruzi za vjenčanje. Yazıcı je kupio kuću s pogledom na more u Nici za 1,5 miliona eura kao vjenčani poklon.

Melisa Aslı Pamuk započela je svoju glumačku karijeru sa 13 godina filmom u Holandiji. Pamuk je bila Miss Turske na izboru za Miss Turske održanom 2011. godine. Potom se odlučila za glumu, na našem području najpoznatija je po ulozi Asli u seriji “Kara sevda” u prevodu “Crna ljubav”.

Izdvojeno

‘Naj portal’ saznaje: Stipe Mesić završio u bolnici, bivši predsjednik u kolicima

Published

on

Nekadašnji predsjednik Jugoslavije i Hrvatske Stipe Mesić trenutno se nalazi u bolnici, zbog povrede desne noge.

Iz tog razloga mora duži period nositi longetu na nozi. Doktori su mu preporučili strogo mirovanje. Očekuje ga višesedmično liječenje i ležanje u bolnici, tačnije u rehabilitacionoj klinici u Ivanić Gradu. Tim povodom posjetio ga je Dalibor Jurkić Livnanjin, inače počasni konzul Gvineje za Bosnu i Hercegovinu.

– Moj prijatelj Stipe je Bogu dragom hvala, dobro. A bez obzira na njegove godine ne miruje, a on voli društvo, druženje, pa uvijek želi da je neko pored njega, da priča, razgovara. Mesić voli i da čita, pa sam mu tako donio knjigu istaknutog bh. doktora u Njemačkoj Midhata Dizdarevića, na čijoj sam promociji knjige bio u Sarajevu.

Dalibor Jurkić, konzul koji širi istinu o BiH: Ono što je Osmanagić uradio za Bosnu to nije nijedan predsjednik

Nažalost, Stipe je još u kolicima, nije još mobilan. Ali uz prijatelje, njegovo obezbjeđenje koje je nonstop pored njega ubrzo će i i to sve prevazići – rekao nam je Jurkić.

Bato Šišić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending