Pratite nas

Poznati

Grandova pjevačica otkrila tajne iz spavaće sobe

Published

on

Grandova pjevačica otkrila tajne iz spavaće sobe

Opšte je poznato da Grandova pjevačica Elma Hrustić dugi niz godina živi u jednom od najlepših i najpopularnijih gradova na svijetu. U gradu Istanbulu koji je pored svoje čarolije i grad mode.

Naša pjevačica pored muzičke karijere i uspješne poslovne žene, poznata je i u svijetu džet set Turske. Elma je neko ko zaista prati modu i druži se sa dosta poznatih modnih dizajnera, ali je očito popularna i kod svojih kolegica iz Bosne i regiona. Kroz šalu može lako da dobije novi nadimak “Stilista “.

– Dosta kolegica mi traže savjete oko haljina, cipela, šta se sada nosi, šta je u trendu. Često budem i pratnja kroz šoping turu u Istanbula gdje se prodaju haljine i druge stvari . Zaista se trudim koliko mogu da izađem svakom u susret. Često me kolegice i kopiraju, posebno kada zavire u moj ormar. Pa kroz šalu znam da kažem da za mene nema zime, jer moj ormar košta kao jedan bolji stan u Istanbulu – otkrila je Grandova pjevačica tajne iz spavaće sobe.

Poznati

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Published

on

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša izrazila je solidarnost s unesrećenima u poplavama u Bosni i Hercegovini te pozvala pratitelje da im pomognu.

– Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH! Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću – napisala je na Instagramu i podijelila apel Pomozi.ba.

Solidarnost s unesrećenima su pokazale mnoge druge poznate ličnosti. Među njima su Zdravko Čolić, Marija Šerifović, Mirza Selimović, Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, Milan Pavlović i drugi.

Obilne padavine izazvale su poplave i odrone u dijelovima Federacije BiH. Najgora situacija je u Jablanici, koja je potpuno odsječena, a poplave su pogodile i Konjic, Kiseljak, Kreševo, Busovaču i Fojnicu.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending