Pratite nas

Poznati

Baby Lasagnu svi vole sem Dejana Lovrena: DEMONIZAM, FUJ!

Published

on

(Foto: eurovision.tv)
(Foto: eurovision.tv)

Baby Lasagnu svi vole sem Dejana Lovrena: DEMONIZAM, FUJ!

Marko Purišić ili ti Baby Lasagna, s numerom “Rim Tim, Tagi Dim” predstavio se na ovogodišnjem Eurosongu te, dosegnuo planetarnu popularnost.

Svi, pjevuše, zvižduću, igraju uz žestoki ritam, pomenute numere. I sam Lasagna, svojim “otkačenim” scenskim nastupom i harizmom, pokupio simpatije publike. Čini se svih osim Dejana Lovrena. Naime, hrvatski fudbaler je brutalno ponizio, mladog Lasagnu. Na svom profilu je napisao:

– Ubijedili su vas, da ste za ovo glasali. Demonizam -fuj!

Baby Lasagna je razočarano prokomentarisao.

– Žao mi je da nogometaš ima takvo mišljenje o meni, pojašnjavajući na dalje, kako je njemu najbitnija vjera i obitelj.

No, Lovrićev navod, kako je Lasagna demonist, aminovao je bivši hrvatski veleposlanik, Đuro Vidmarović. Kao, “zapeta puška”, dočekao da “puca” po presimpatičnom dečku iz Umaga.

Natenane je izložio cijeli “referat” na temu demonizma. A to sažeto kazano, nosi značenje: opakosti, nečovječnosti, šteti, odanosti rogonji Bogu, samo demonu… A onda tvrdio da se pomenuti pjevač, u više navrata pozdravljao sotonističkim pozdravom, “mano cornuto” te da je bio i odjenut, u tom stilu. Tako je veleposlanik (bivši) svojim referatom, i sebe reklamirao tek, da ne bude zaboravljen.

Baby Lasagna i dalje širokog osmijeha i pozitivnom energijom “mete” svjetsku muzičku scenu.

A uistinu, kako neko reče, “ne suditi nikog, naročito ne ljude koje ne poznajete”. Marka Purišića treba upoznati da bi atakovao na njegovu ličnost, što je i predložio Dejanu Lovrenu. Jasna Durić (Naj portal)

 

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending