Pratite nas

Poznati

Šejla Zonić digla na noge grad u kom se udala: EVO ŠTA JE URADILA

Published

on

Foto: Grand
Foto Grand

Šejla digla na noge grad u kom se udala: EVO ŠTA JE URADILA

Šejla Zonić je već profitirala od “Zvezda Granda” u dovoljnoj mjeri da može spokojno da dočeka nastavak takmičenja i da ne razmišlja o plasmanu.

Prva favoritkinja za pobjedu u popularnom takmičenju na svom Instagram profilu objavila je snimak nastupa iz Tuzle.

Pjevala je pod otvorenim nebom i digla je grad na noge.

On zauzima posebno mjesto u njenom srcu.

Zaista je priredila spektakl, a snimak to potvrđuje.

Rijetko se kada desilo da neka učesnica takmičenja i prije završetka stekne toliko fanova.

Preslatko: Ovako je Šejla Zonić čestitala rođendan daidži Kemalu Malovčiću

– Moja Tuzla! Grad u kom sam se udala, grad koji mnogo volim. Hvala vam na ogromnoj ljubavi i podršci koju ste mi do sada pokazivali, a sada potvrdili. Volim vas! Moja pobjeda i kruna ste vi – napisala je ponosna pjevačica.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending