Pratite nas

Dijaspora

Švicarska: Šemsa se srela s Bekutom nakon 30 godina, a Lazić je molio da zapjeva ‘samo jednu’

Published

on

Šemsa i Bekuta: Susret nakon 30 godina

Šemsa se srela s Bekutom nakon 30 godina, a Lazić je molio da zapjeva ‘samo jednu’

U velikoj koncertnoj dvorani, u švicarskom Djetikonu u subotu je gostovala elitna ekipa folkera: Ana Bekuta, Emina Tufo, Darko Lazić, Nenad Manojlović i Marko Gačić.

Zabavu naslovljenu, “Kafanske noći”, ovjekovječila je televizijska kuća “Valentino”.

Suvišno je kazivati o atmosferi koja je te noći vladala među prisutnima. Ovo je nevjerovatna euforija! Ma, “ludilo”, čuli su se komentari među publikom.

A onda se pojavila i Šemsa Suljaković, Dočekalo ju je skandiranje. Uglas se prolamalo od uzvika “Šemsa, Šemsa…”
No, ona je došla da bodri drage kolege i uživa.

– Svi su vrhunski pjevači, baš, sam oćeifila. Tu sam bila kod moje prijateljice Mire, pa, smo, s njenom kćerkom Vildanom, krenule u provod – kroz smiješak nam je kazala Šemsa.

– Beskrajno sam se radovala susretu s Anom. Nismo se srele više od 30 godina. A baš je volim i kao pjevačicu i kao personu je baš, cijenim. I ostali svi su me oduševili. Slikali se sa mnom. To poštovanje moje karijere, mladih izvođača, mnogo mi znači. Darko mi je sa bine govirio, “samo jednu”. Rekla sam da ja ćeifim i uživam. Ja sam, dio publike – kazala nam je Šemsa Suljaković.

Ni za tren nije skrivala oduševljenje i zadovoljstvo kojim je bila ispunjena pomenute noću.

Jasna Durić (Naj portal)

Dijaspora

Prija ne staje: Zakazala dva koncerta u Splitu

Published

on

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović nastavlja nizati uspjehe, a upravo je najavila svoj 19. koncert u Hrvatskoj. Splićanima je malo jedna večer s Aleksandrom Prijović! Regionalna zvijezda je u petak popodne najavila prvi veliki koncert u najvećem dalmatinskom gradu za 9. novembra, a sada je zbog velikog interesa publike dodala i drugi dan – 10. novembra, također u Dvorani Gripe.

Prijović je u petak u Zürichu održala 50. koncert u sklopu uspješne turneje, a samo u Hrvatskoj pjevala je u 17 rasprodanih dvorana. Po pet puta u Areni Zagreb i osječkom Gradskom vrtu, po tri puta u Rijeci i Areni Varaždin i jednom u zadarskom Višnjiku te na taj popis sada dodaje i dva koncerta na Gripama.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending