Pratite nas

Poznati

Aleksandra Prijović se rasplakala pred publikom

Published

on

Foto: Petar Cikač

Aleksandra Prijović se rasplakala pred publikom

Aleksandra Prijović posljednjih godinu dana ne prestaje da oduševljava region. Svoju popularnost potvrdila je i sinoćnjim koncertom u Ljubljani, u Areni Stožice. Publika je, s omiljenom pjevačicom pjevala u glas od prvih do posljednjih stihova.

Fantastična Senidah

– Želim da uživamo i da nas čuje cijela Ljubljana – poručila je obožavateljima koji su skandirali: “Prijo mi te volimo, Prijo mi te volimo”, a Aleksandru su doveli do suza.

Za vrhunski spektakl, osim harizmatične Prijović zaslužna je i bogata produkcija, posebni efekti, plesači kao i 16-člani bend.

Iznenađenje večeri dogodilo se kada se Aleksandri na pozornici pridružila fantastična Senidah, koja je hitovima Behute, 100% i Mišići dodatno zagrijala atmosferu u Stožicama.

– Hvala ti što si me došla ispoštovati u svom rodnom gradu. Kada se ova žena pojavila ja sam odmah rekla woow… Jako sam ponosna na svaki tvoj uspjeh i jako se radujem svakoj tvojoj novoj pjesmi – rekla je Prija.

– Hvala tebi, velika mi je čast i zadovoljstvo što si me pozvala večeras da se družim malo sa Slovencima – uzvratila je Senidah.

Aleksandra ni u Ljubljani nije zaboravila odati zahvalnost svojoj publici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

– Moram reći da sam jako sretna što imam priliku pjevati ovdje večeras. Do danas sam imala mogućnost nastupa u različitim državama i gradovima. Hvala vam od srca, jer ovo zaista ne bi bilo moguće bez vas koji pratite i volite naš rad. Želim da znate da i mi vas volimo!

Posebno emotivno bilo je kada se Aleksandri na pozornici pridružila jedna od najvjernijih obožavateljki, šestogodišnja Ana.

– I večeras je ovdje moja mala prijateljica Ana, ona je bila na puno mojih koncerta i ja se uvijek razveselim kada je vidim. Ljubav moja, opet si mi došla? – upitala je Prijović.

“Da”, slatko je odgovorila Ana.

– Šta ćemo otpjevati ti i ja zajedno? Devet života? Pa naravno, to piše i na majici – rekla je.

Uz njih je pjevala i cijela dvorana. Aleksandra se zahvalila i porodici koja je iz prvih redova bodrila i ovoga puta, a posebno baki i djedu koji je prate na svakom koncertu. Posvetila im je hit ‘Sve po starom’ koji je od emocija jedva uspjela otpjevati.

Izmamila suze

– Mislim da svi oni koji imaju bake i djedove razumiju ovu emociju i ovaj osjećaj, volim vas najviše na svijetu – poručila im je kroz suze.

– Je li moguće da sam opet plakala? Ne vrijedi, ne mogu ja to iskontrolisati – zaključila je Aleksandra.

Spontana Prija izmamila je suze i mnogima u publici.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending