Pratite nas

Poznati

Godinu dana od pjesme ‘Živi moje milo’: POSLUŠAJTE NAJAVU NOVOG HITA EMIRA ĐULOVIĆA

Published

on

Emir Đulović

Godinu dana od pjesme “Živi moje milo”: POSLUŠAJTE NAJAVU NOVOG HITA EMIRA ĐULOVIĆA

Prošlo je godinu dana otkako je Emir Đulović osvojio srca publike svojim albumom “Živi moje milo”, koji je oborio sve rekorde slušanosti.

Pored hitova poput “Živi moje milo”, pjesme poput “Ambis” i “Pištolj” također su naišle na izuzetan prijem kod publike. Međutim, pjesma “Živi moje milo” izdvojila se kao posebna po tome što je osvojila posebno mjesto u srcima slušalaca.

To je jasno vidljivo na društvenim mrežama gdje su se korisnici svakodnevno snimali uz ovaj zvuk.

Nastupi Emira Đulovića također su bili obogaćeni ovim hitom, koji je publika tražila više puta tokom večeri. Sada, pjevač prelazi na viši nivo najavom svog novog singla, koji nosi naziv “Ljubavi”. Ova pjesma, ispunjena ljubavlju, najavljuje se kao sljedeći veliki hit koji će naći put do srca slušalaca širom regiona.

S nestrpljenjem očekujemo premijeru pjesme “Ljubavi”, vjerujući da će Emir Đulović još jednom očarati publiku svojim talentom i emocijom koju unosi u svoju muziku.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending