Pratite nas

Poznati

Đula Drini se rasplakala zbog muža: NEMOJTE DA ME PITATE ZA NJEGA

Published

on

Đula Drini: Foto Grand

Đula Drini se rasplakala zbog muža: NEMOJTE DA ME PITATE ZA NJEGA

Jedan od favorita u „Zvezdama Granda“, Đula Drini otkrila je za Grand da je trenutno rastavljena od supruga koji živi u Švedskoj. To ju je tokom intervjua i rasplakalo.

Đula je u razgovoru za Grand portal govorila o takmičenju u najgledanijem šouu, a zatim se dotakla života na dvije adrese zbog čega su je emocije savladale.

Jedan od favorita

Na pitanje novinarke da li teško podnosi kritike i da li svaki komentar žirija doživljava lično, Đula je odgovorila:

-Ne čini ti se, u početku je tako bilo, ali danas sam se samo smijala. Shvatila sam sve kao šalu, možda sam zato griješila u toj drugoj pjesmi, ali nema veze. Pet glasova -to je realno stanje, žiri je rekao da nije trebalo ni da pjevam drugu pjesmu, a da je prva bila dobra.

Za svaki nastup u „Zvezdama Granda“ Đula se potrudi da zablista, a ove subote je nakon silaska sa scene zbog stajlinga doživjela peh.

Naime, čim je napustila binu takmičarki su počeli da ispadaju biseri sa pantalona, te je iste u šali okrivila za grešku koju je napravila.

-Imam puno bisera i plašila sam se da mi se to ne desi i na sceni. Pogotovo u drugoj pjesmi tokom koje je trebalo da plešem. Možda su me i ti biseri malo dekoncentrisali, zato sljedeći put bez bisera (smijeh). Možda da nema bisera to bi bilo sve super, bila bi šestica (smeijh). Ja to više nikad neću obući – rekla je Đula za Grand.

Mnogi su je proglasili favoritom ove sezone i najatraktivnijom učesnicom, ali ona tvrdi da za sad to nije.

Ako uđem u finale

-Nisam još uvijek svjesna da sam jedan od favorita, kad uđem u finale možda ću biti. Možda sam interesantna zbog moje pojave jer sam sitna i pitaju se šta ću ja tu, ali kad pustim malo grublji glas svi se iznenade. Mislim da toliko jak glas nisu očekivali od mene – odgovorila je Đula.

Ona od početka takmičenja ima veliku podršku svoje porodice. Posebno veliku motivaciju pruža joj suprug koji je uvijek uz nju u „Zvezdama Granda“, pa su je upitali da li su njegova očekivanja od ovog takmičnja velika.

-Prevelika zaista. On je siguran 100 posto da ću ući u finale. Kaže da ćemo napraviti lom tamo, a ja mu kažem da smiri strasti, vidjećemo– rekla je kroz osmijeh.

Foto: Grand

Foto: Grand

-On je već preuzeo ulogu menadžera, već dogovara moje nastupe (smijeh). Moj tata, koji je inače to ranije radio, sad je miran i sad može samo da svira, da me prati i nema obavezu da se javlja na telefon. Čekamo još moju curicu da poraste i da ona bude neki pomagač -izjavila je Đula, a na pitanje da i je spremna da ponovo postane majka, odgovorila je:

–Zatekla si me sa pitanjem. Gledam da nadoknadim sve i da budem majka i da pjevam i da se takmičim. Mislim da će se moj trud isplatiti. Dosta vremena provodim sa kćerkom. Kad ona spava, idem u studio da pjevam i da se pripremam za takmičenje.

Promijenila mjesto boravka

Nakon udaje Đula Drini se preselila u Švedsku, ali je sad za Grand otkrila da je promijenila mjesto boravka.

-Trenutno sam u Bosni najviše zbog takmičenja, jer mi je lakše da dođem iz Bosne i da se tu pripremam, jer imam u kući studio. Tu je i moj otac koji mi uz Bosanca priprema matrice i pomaže mi za sljedeće krugove. Ja sam sa kćerkicom u Bosni, a muž je u Švedskoj, radi -otkrila je Đula i dodala kako izgleda život na dvije adrese.

–Teško jeste, puno mi fali nekad njegov vjetar u leđa. Nemoj sad, plakaću. Nemojte mi postavljati pitanja o mužu -rekla je Đula i rasplakala se zbog čega je na kratko prekinula intervju.

–Nedostaje mi puno. Zašto sad ti plačeš? Molim te promijeni temu -molila je Đula novinarku koja je također bila na ivici suza zbog njene ljubavne priče.

To je ljubav

Đula ne krije da je mnogo žrtvovala i preselila se iz Cazina u Švedsku, kao i da joj privremena razdvojenost od supruga teško pada. Ali ukoliko ostvari zavidan uspjeh i karijeru, vrlo dobro zna šta će oboje da urade.

-Ako napravim dobru karijeru, ostajemo tu u Bosni. On je rekao da je spreman sve da napusti samo da bih ja bila ono što sam zamislila i da mi se sve želje ostvare. To je ljubav – zaključila je Đula za Grand.

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending