Pratite nas

Poznati

Snima se film o Jeleni Karleuši: KO ĆE DOBITI GLAVNU ULOGU

Published

on

Snima se film o Jeleni Karleuši: KO ĆE DOBITI GLAVNU ULOGU

Pjevačica Jelena Karleuša, koja je već neko vrijeme u centru priča zbog izjava koje daje na razne teme, otkrila je jednu ekskluzivu o sebi. Ona će sigurno oduševiti njene fanove. Naime, snima se film o njoj.

Nakon lavine komentara koju je izazvala na mrežama zbog koncerta u Podgorici koji je otkazan, JK je saopćila da je u pregovorima oko snimanja filma o sebi.

Ona je otkrila i ko će nju da glumi.

– Otkriću vam ekskluzivu. U pregovorima sam da samu sebe glumim u filmu. Vrlo aktivno pričam o tome, ja i jedan naš vrlo poznati glumac bismo dobili glavne uloge. Glumit ću samu sebe – poručila je Karleuša.

Pjevačica je saopćila fanovima da je koncert u Podgorici, zakazan za 9. maj, otkazala zbog prijetnji. Ona je navela da se “politika umiješala u njen nastup”. Da je bila primorana na taj korak, “usljed niza prijetnji koje je dobila zbog objave o odnosima regionalnih zemalja prema Srbiji”.

Međutim, iz hotela tvrde da koncert nije otkazala pjevačica, već uprava hotela zbog “govora mržnje prema Crnoj Gori i njihovim građanima”. Nakon toga  je nastavljeno “prepucavanje” na društvenim mrežama.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending