Pratite nas

Poznati

Kićina ‘crna žena’ objavila fotografiju sa sinom: Kćerka liči na oca koji ga nikad nije priznao

Published

on

Nemanja Nikolić/Kurir, Privatna arhiva

Kićina ‘crna žena’ objavila fotografiju sa sinom

Mirjana Antonović, inače Kićina crna žena, godinama se sudi s pjevačem Miroslavom Ilićem kako bi dokazala da je on biološki otac njenog sina Devina.

Devin s obitelji živi u SAD-u, a on i njegova majka u Srbiju odlaze samo zbog ročišta. Oni vode život na visokoj nozi, a Devin je nedavno postao i otac.

Devin se posvetio obiteljskom životu, a sada je njegova majka nakon dužeg razdoblja objavila njihovu zajedničku fotografiju.

– Devin, Aiden i ja na putu za Vegas – napisala je kratko Mirjana.

– Što se tiče male Eve, ne može se objasniti koliko je pametna, a posebno medena. Lijepa je kao lutkica, a ima dispoziciju jednog anđela. To sigurno nije od Miroslava naslijedila. Oni koji su je vidjeli komentiraju da oči ima plave i slične su Miroslavu. Šta se može reći na to? Geni su čudo. Djed joj je, dobila je bar nešto lijepo od njega. Kad bude starija i ona će, nažalost, saznati istini o svom djedu, ali ovog puta prvo od svog oca Devina. Slučaj je i suviše daleko otišao da se bilo šta može u sadašnjem vremenu sakriti. Već i ptice na grani znaju ovu našu temu. Bilo bi lijepo kada bi ljudi bili normalni.

– Sada bi Miroslav mogao držati unuku na krilu, međutim ovdje se radi o ljudima koji nemaju ljudske osjećaje, niti pameti u glavi, a još manje obraza. Sve je to izopačeno. Često se zahvaljujem Bogu da nas je uklonio i zaštitio od svega toga – rekla je ona tada.

 

Poznati

Tifa slavi 64. rođendan: Ni ne pomišlja na penziju

Published

on

Legendarni pjevač Mladen Vojičić Tifa danas slavi 64. rođendan.

Mada mnogi u njegovim godinama polako pomišljaju na penziju, kod Tife to nije slučaj, piše Raport.ba. On punom parom nastupa s “Bijelim dugmetom”, koje se nalazi na slavljeničkoj turneji povodom 50 godina grupe.

Osim toga Tifa je aktivan i u studiju, a veliku radost mu pričinjavaju njegove dva mačka koja je udomio prije nekoliko godina.

‘Naj portal’ na promociji filma “Dolina ćupova”: TIFA SE RASPLAKAO PA NAPUSTIO DVORANU

Njegova supruga Ljilja i on izuzetno su ponosnu na kćerku Saru, mladu sarajevsku glumicu i pjevačicu. Nedavno je dobila ulogu u mjuziklu “Jadnici”, koji će krajem novembra imati premijeru u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Sara će glumiti lik Eponine.

Članica je grupe “Dolija”, popularnog sarajevskog metal benda. U Sarajevu je ostvarila i zapažene uloge u nekoliko mjuzikla.

Mnogi se slažu da Tifinu kćerku, s obzirom na njene izvanredne vokalne sposobnosti, čeka sjajna karijera. Sara pjeva od ranog djetinjstva, a u svemu je imala veliku podršku roditelja.

Tifa je istinska sarajevska legenda, gotovo cijelo vrijeme opsade ostao je u svom rodnom gradu, a nezaboravna je njegova maestralna i emotivna izvedba pjesme “Grbavica”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending