Pratite nas

Poznati

Seka Aleksić zbog ovog dobila krivičnu prijavu

Published

on

Seka Aleksić

Seka Aleksić je učinila dobro djelo, a sada zbog toga mora na sud.

Pjevačica se jučer oglasila i objasnila šta je doživjela zbog udomljavanja psa. Potom je podijelila i dokument koji joj je poslat zbog toga.

– Ljudi, treba mi savjet… Ako je neko imao sličnu situaciju… Udomila sam psa Ninu, ako se sjećate Dunja Jovanić je našla na ulici preplašenu u Beogradu. Poslije toliko vremena se javio vlasnik koji je vidio da je Nina kod mene, pa je htio da je vratim, pa se predomislio jer je vidio gdje je i kako joj je – napisala je prvo Seka.

– Poslije nekoliko mjeseci ponovo piše i kaže da je Nina vezana jako za njega i da je pošaljem njemu na adresu u Niš! Njegov pas, ja je udomila, i ja treba njemu na adresu da odnesem psa. Šokirana sam koliko neki ljudi nemaju osjećaja – dodala je potom na društvenoj mreži “X”, a onda pokazala i dokument koji joj je stigao.

– Ninu sam objavljivala milion puta na društvenim mrežama. Nikada se nije javio… I sada mi šalje dokument u kom je podnio krivičnu prijavu, pa ipak odustao, jer mu je majka bolesna i ne može da se bavi Ninom. Sada je ipak u mejlu traži – navela je Seka.

Seka je, inače, prošle godine dijelila sa pratiocima na mrežama koliko su se njeni sinovi Jakov i Jovan radovali kućnom ljubimcu, kojeg je influenserka Dunja Jovanić pronašla.

– Nina je preplašena, neuhranjena, ostavljena je na ulici tek tako. Sjajno je da je zdrava i da se oporavlja – pisala je tad Seka.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending