Pratite nas

Poznati

Nakon spornih izjava: KARLEUŠI IZBRISAN INSTAGRAM PROFIL

Published

on

Nakon spornih izjava: KARLEUŠI IZBRISAN INSTAGRAM PROFIL

Jelena Karleuša razbjesnila je mnoge na Balkanu svojim nedavnim izjavama u kojim proziva Bošnjake, Hrvate, Crnogorce i Albance. Zbog čega joj je naposlijetku ugašen Instagram profil.

Kako je pjevačica nedavno uputila sporne poruke da su okolne zemlje “neraspoložene prema Srbiji”, reagovali su iz hotela Podgorica gdje je imala zakazan nastup. No, otkazali su ga “zbog govora mržnje prema Crnoj Gori i njenim građanima”.

– Razlog otkazivanje su nedavne izjave Jelene Karleuše kojima se na nedopustiv način vrijeđa država Crna Gora i njeni građani i u kojima je iznosila neprimjerene kvalifikacije i ocjene na račun crnogorske historije – naveli su u objavi na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hotel Podgorica (@hotelpodgorica)

Pjevačica je potom otkazala svoj nastup u Budvi tvrdeći da Srbi nisu sigurni u Crnoj Gori te da bi moglo doći do incidenata na njenom koncertu.

Naposlijetku joj je ugašen Instagram profil nakon što su na društvenim mrežama pozivali da je korisnici prijave za govor mržnje.

Karleuša uputila “izvinjenje” nakon izjave o Crnoj Gori: NE, NISMO BRAĆA

Njen menadžer Zoran Birtašević oglasio se na Twitteru ovim povodom kazavši:

– Mnogo prijava sa bot profila različitih IP adresa JK Instagram naloga rezultiralo je privremenim problemom, koji trenutno rješavamo. Bit će sve ok.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending