Pratite nas

Poznati

Ibrahimović o odnosu s ocem: POMAŽEM MU, ALI ON NEĆE…

Published

on

Zlatan Ibrahimović: Instagram

Ibrahimović o odnosu s ocem: POMAŽEM MU, ALI ON NEĆE…

Jedan je od najboljih napadača 21. vijeka. Igrao je u gotovo svakom velikom evropskom klubu, ali je 2023. godine odlučio da se konačno oprosti od fudbala, sporta koji ga je proslavio.

Uz nevjerovatno fudbalsko umijeće, Zlatan Ibrahimović je uvijek privlačio pažnju svojim izjavama i ponašanjem. Teško da će uskoro roditi neko tako unikatan. A iako je nekome možda uobražen i arogantan, nekadašnji reprezentativac Švedske je od svog imena napravio brend i time sebi obezbijedio još nekoliko desetina miliona u džepu, prenosi Sportal.

Iako je igrao za Šveđane, Zlatan je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a sada je u opširnom intervjuu za “ABatalks” pričao i o odnosu u porodici, kao i zašto je bolji sa majkom nego s ocem.

– Porodica nam je jako pomiješana. Moja majka je bila čistačica. Imam dvije sestre sa mamine strane. Sa starijom nisam u kontaktu, a bliži sam s drugom, koja je takođe starija od mene, jer imamo istog oca i majku. Moj stariji brat preminuo je prije nekoliko godina, a imam i mlađeg brata sa majčine strane. Imam dobar odnos s majkom, a malo manje dobar s ocem.

No, to ne znači da je on loš. Morate razumjeti Balkan, tamo je ponos velika stvar. Ko donosi hranu na sto, ko se brine o porodici… Otac me je stvorio, ali otišao sam na viši nivo u smislu ekonomije i ostalog. Ostvario sam više toga. Ponos je takav da on ne želi pomoć, ne treba mu ništa. Ali, ja mu ipak pomažem jer vjerujem u to – rekao je Zlatan Ibrahimović.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending