Pratite nas

Poznati

Karleuša poručila građanima Srbije: ZBOG ATMOSFERE MRŽNJE NE PUTUJTE U CRNU GORU

Published

on

Jelena Karleuša

Karleuša poručila građanima Srbije: Ne putujte u Crnu Goru jer nije bezbjedno

Srpska pjevačica Jelena Karleuša pozvala je građane Srbije da se zbog, kako je kazala, “atmosfere mržnje” suzdrže od putovanja u Crnu Goru ovog ljeta.

Ona je to objavila na svom Instagram nalogu.

Nije bezbjedno

Karleuša se, nakon što je hotel “Podgorica” otkazao njen nastup zbog govora mržnje prema Crnoj Gori i njenim građanima, odlučila na otkazivanje nastupa u Budvi.

Svoju odluku je opravdala zabrinutošću od “udara ekstremista”. Osim toga, otišla je korak dalje i navela da “Budva i Crna Gora trenutno nisu bezbjedno mjesto za srpske studente i građane Srbije”

– Dragi moji studenti zdravstvenih fakulteta, Medicinijada 2024. je planirana u Crnoj Gori – Budvi, kao i moj koncert na istoj. Organizator me je obavijestio, da ste zbog mene kupili više od 4.000 karata do ovog momenta. Ja sam beskrajno ponosna i zahvalna što me volite i želite da uživate uz moju muziku – napisala je Karleuša na Instagram storiju.

Navodi da donijela je odluku da ne održi zakazani nastup, pravdajući se da građani Srbije se nalaze na udaru “ekstremista”.

– Kako se zbog uznemirujuće i opasne situacije po građane Srbije, koji su na udaru tamošnjih ekstremista, Medicinijada ne bi pretvorila u politički i medijski obračun sa jednom političkom strujom iz Crne Gore, a najviše zbog vaše bezbjednosti, odlučila sam da kao izvođač ne učestvujem u ovogodišnjem zabavnom programu. U dogovoru sa dekanima i organizatorima, vidimo se u nekom drugom gradu – dodala je Karleuša.

Budva i Crna Gora, prema njenim riječima, trenutno nisu “bezbjedno mjesto za srpske studente i građane Srbije”.

Apeluje na vlasti

– Još jednom hvala što ste kupili karte i nadam se da vas ovo pomjeranje neće razočarati. Apelujem na vlasti u Crnoj Gori da garantuju bezbjednost građanima Srbije u toj zemlji. Jer ekstremizam, mržnja i primitivizam vode u propast. Također savjetujem građanima Srbije da se zbog atmosfere mržnje suzdrže od putovanja u Crnu Goru ovog ljeta. Mi se svakako družimo u vremenu ispred nas, vaša JK – stoji u objavi Karleuše.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending