Pratite nas

Poznati

Milić opleo po Bregi: ONAJ MIŠ MEKINJAŠ OKUPIO ‘DUGME’, ALI BEZ MENE

Published

on

Goran Bregović i Milić Vukašinović (Foto: Pixsell/Željko Lukunić)

Muzičar Milić Vukašinović danas je putem Facebook profila prozvao Gorana Bregovića. I zbog 50. godišnjice Bijelog dugmeta i održavanje turneje pod nazivom “Doživjeti stotu”.

Naime, Vukašinović koji je nekada svirao u Bijelom dugmetu. A u objavi na Facebooku nazvao je Bregovića mišem mekinjašem jer je okupio bend za 50. godišnjicu, ali nije pozvao i njega.

Tom prilikom objavio je fotografiju s mora gdje pozira zajedno sa suprugom Suzanom. Mnogi prijatelji i fanovi su podržali njegovu objavu.

– Evo nas na moretu. Vidim da je onaj miš mekinjaš Bregović okupio kao grupu Bijelo Dugme za pedesetogodišnjicu. Ali bez mene, jer ja ne sviram s mišem mekinjašem. Ko se druži sa mekinjama pojedu ga svinje –  poručio je Milić Vukašinović.

Inače, Bijelo dugme će povodom 50. rođendana održati turneju pod nazivom “Doživjeti stotu“, u sklopu koje su zakazali koncert za 11. maj ove godine u Domu mladih u Sarajevu. Poznato je da će na ovo koncertu nastupati Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa te bubnjar Điđi Jankelić i basista Zoran Redžić.

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending