Pratite nas

Poznati

Nakon saobraćajne nesreće: Aleksandra Mladenović otkrila da li je bila pijana

Published

on

Nakon saobraćajne nesreće: Aleksandra Mladenović otkrila da li je bila pijana

Pjevačica Aleksandra Mladenović imala je udes u Beogradu, piše Blic.rs.

Sve se dogodilo u noći između 2. i 3. maja, u blizini njenog stana, kada se na raskrsnici sudarila sa autobusom.

Ovim povodom Aleksandra se oglasila putem Instagrama i obratila svima koji brinu.

– Beskrajno hvala svima vama koji se interesujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slavit ću ovaj dan. Hvala ti Bože što si me sačuvao! Ugruvana sam, noga mi je povrijeđena, ali to je ništa kad je glava na ramenima. Neću se više oglašavati, potreban mi je odmor, jako sam uznemirena i još uvijek u blagom šoku – navela je Aleksandra i dodala:

Automobil Aleksandre Mladenović

Automobil Aleksandre Mladenović

– Da ne zaboravim da naglasim… Sve što se ispostavi da je moja krivica snosit ću posljedice i odgovornost. I da se javno zahvalim vozaču autobusa koji je i više nego čovjek ispao i naravno svim putnicima koji su bili uz mene i koji su svi, hvala Bogu, dobro – saopćila je Mladenović, pa otkrila da nije bila u alkoholisanom stanju.

– I da ne zaboravim da kažem da nisam bila u alkoholisanom stanju. Budite mi dobro i samo lagano, svuda se stiže na vrijeme – poručila je nakon saobraćajne nesreće.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending