Pratite nas

Poznati

Urnebesan susret Enisa Bešlagića i Senada Bašića: SAMO NEKA SE GURAMO

Published

on

Senad Bašić i Enis Bešlagić

Urnebesan susret Enisa Bešlagića i Senada Bašića: SAMO NEKA SE GURAMO

Enis Bešlagić podijelio je simpatičan video sa svojim profesorom, glumcem Senadom Bašićem, a njihov razgovor mnoge je nasmijao.

Dobar si student

Bešlagić je na društvenim mrežama podijelio urnebesan snimak druženja s Bašićem, a tom prilikom ga je upitao je li zadovoljan kakav je on kao njegov student.

“Vidi, dobar si student i karta ti je 50 KM. Onda ja kao profesor moram zapravo imati kartu od 100 KM. Je l’ tako? –  našalio se Bašić pri ovom susretu.

Novi projekti

Bešlagić je iskoristio priliku da najavi nove projekte Bašića, a pozivajući pratitelje da ga zaprate našalio se kako je sad došlo vrijeme da vidi “kako je kad student pogura profesora”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

– On je mene pogurao ovako kako me naučio, a sad malo mi vraćamo – kazao je Enis, a Bašić je dodao: “Važno je da se guramo”.

Rasprodaje dvorane

Podsjetimo, Bešlagić posljednjih dana rasprodaje dvorane u regiji sa svojom autorskom predstavom “Da sam ja neko”. Samo u Sarajevu zakazao je šest termina.

Predstava je sačinjena od dvije forme, a to su monodrama i stand up komedija. On se ovim putem predstavio s nizom anegdota iz vlastitog života i izuzetno bogate umjetničke karijere.

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending